Deelnemen?

Sluiten onze doelen en uitgangspunten aan bij jouw dromen? Wil je er ook komen wonen en ben je bereid om mee te doen in het hele proces om dit te realiseren? Geef dan in onderstaand contactformulier aan wat jouw motivatie is om je aan te sluiten, wat je bij onze vereniging hoopt te vinden en welke bijdrage jij aan het realiseren van onze woonwensen kunt geven.

Alvast goed om te weten…

De vereniging komt minimaal een keer per maand samen in een vergadering. In die vergaderingen wordt de voortgang besproken op de initiatieven die er zijn, en is er ruimte om elkaar beter te leren kennen en na te denken over de praktische invulling van onze wensen.

We vinden actieve deelname belangrijk. Wij zijn een vereniging van mensen die, met elkaar en voor elkaar, onze woonwensen willen realiseren. Iedereen draagt een steentje bij, passend bij zijn of haar talenten.

Na je aanmelding

Wanneer je je hebt aangemeld via onderstaand formulier krijg je een uitnodiging voor een informatiebijeenkomst.

In deze informatiebijeenkomst sluiten altijd meerdere geïnteresseerden aan en vertellen we over de vereniging en wat we doen. Wanneer de doelen en verwachtingen van beide kanten matchen organiseren we een kennismakingsgesprek en kan je aspirant-lid van de vereniging worden. De informatiebijeenkomst vindt eens in de twee á drie maanden plaats.

Heb je nog vragen aan ons? Voel je welkom om contact met ons te leggen en stel gerust je vragen via het contactformulier.

Vul alle velden hieronder in. We zijn benieuwd naar jou en je woondromen!

Aanmelden voor de informatiebijeenkomst