Presentatie concept Tiny house Community door lid van de vereniging

Tijdens de afgelopen ALV heeft een lid van onze vereniging een leuke presentatie gehouden over een schoolproject waar hij de afgelopen tijd mee bezig was. Voor zijn eindexamenwerk heeft Martijn zijn werk gepresenteerd waarin hij een concept had bedacht voor een potentiële Tiny House community.

“Aan het begin van mijn afstudeerwerk wist ik niet zo goed wat ik wou maken, maar toen ging ik me afvragen hoe mijn toekomst eruit ziet. Ooit zou ik graag zelfstandig willen wonen, maar in de huidige samenleving is een plek vinden niet gemakkelijk. Ik heb de Klein Oever Tiny house Community ontworpen als een potentiële manier om te wonen. Klein Oever Zwolle is een combinatie van Tiny Living en wonen op water, iets waar we in Nederland heel goed in zijn. Klein wonen heeft mij veel geïnspireerd en is mede de reden dat ik voor dit project gekozen heb. Wie weet wordt het in de toekomst nog werkelijkheid.”

Voor meer informatie kun je terecht op deze website of op het portfolio van Martijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *